Umbraco Sweden Festival – Vilken dag

Årets festival gjorde succé! Tack vare alla sponsorer, talare och besökare lyckades vi hålla vårt löfte om en större och bättre festival det här året – vi är så stolta och glada!

I år hade festivalen närmare 80 besökare från minst fem olika länder. Vi är verkligen glada över att det var så många från vårt härliga community som ville vara med och göra årets festival till något alldeles extra.

Vi hade två olika spår med fjorton olika talare, och även i år hade vi äran att få välkomna Umbracos grundare Niels Hartvig som en av våra Keynote-talare. Han höll en riktigt inspirerande föreläsning som bland annat handlade om framtiden med Umbraco.

 

På vårt teknikspår var det flera av talarna som även de berättade om vad framtiden med Umbraco kommer att erbjuda. Något som var nytt för i år var paneldiskussionen som avslutade teknikspåret. Det blev ett intressant samtal mellan panel och publik som berörde massor av intressanta aspekter kring Umbraco.

Vårt nya business-spår blev en riktig hit och det fick en mycket större publik än vi hade hoppats på. Att på olika sätt få tips och inspiration kring hur man kan använda Umbraco för att få sin verksamhet att växa var verkligen intressant. Eftersom besökarna verkade vara lika förtjusta i vårt nya spår som vi var kommer vi definitivt fortsätta med det på kommande festivaler!

 

It was my first Umbraco festival in Sweden and the fourth this year. Surprisingly enough, I didn’t experience festivals/conferences “fatigue” as each festival had its unique vibe and each local community is friendly and interesting in its own way.  The Swedish festival was a nice event set up in a lovely venue, and a great way to close a very festive year for the Umbraco community. All the #h5yr go to Jens, Emma and their team for their dedication and hard work! – Ilham Boulghallat, Umbraco Community Engagement Officer

 

Inte bara snack – lite festligheter också!

Festligheterna började redan på fredagskvällen med förfest här på Webminds kontor. Det blev en mycket trevlig kväll, trots att de utlovade pizzorna dröjde lite. Med många glad gäster, goda Gin & Tonics och en massa mingel blev det en riktigt härlig start på festivalen.

Det blev ju så klart en efterfest också, och med god mat samma glada gäster och mingel så blev det en perfekt avslutning på ett mycket lyckat event!

Ingen festival utan er

Men vi kan inte ensamma ta åt oss ära för hur lyckad Umbraco Sweden Festival blev. Utan våra sponsorer, talare och besökare hade det inte blivit någon festival. Vi är så otroligt tacksamma för alla som på olika sätt bidragit till att göra det möjligt för oss att anordna en festival i år igen.

Ett speciellt tack vill vi ge till Umbraco och Ucommerce som hjälpt oss på alla tänkbara vis, utan er hade vi aldrig klarat detta och utan er hade det inte heller funnits något community att göra detta för.

#uswefest19

Vi har haft så roligt både med planeringen och genomförandet av festivalen att vi redan börjat fundera på hur vi ska kunna göra #uswefeset19 ännu bättre. Vi ser fram emot nästa festival och hoppas verkligen att vi får träffa er alla där!

We ❤️ Umbraco

Det finns massor av fina bilder från dagen på Villa Johanneberg som ni kan se här: https://flic.kr/s/aHsmnp2kZ1

Det är Jonas som tagit alla bilder och vill du ser mer av hans bilder kan du göra det här: www.jonaspersson.nu

Åk till toppen