Världspremiär för Umbraco Cloud Developer Training

Den 15e november hölls kursen Umbraco Cloud Developer Training för första gången i ett klassrum, och det här hos oss på Webmind! Kursen har hittills bara varit en onlinekurs, men nu träffades alltså kursledare och deltagare irl för att genomföra kursen.

Det var elva personer och en hund som deltog vid kurstillfället och tre av kursdeltagarna var från Webmind. Alla deltagarna klarade certifieringen, vilket var riktigt grymt gjort!

Kursen är lämplig för utvecklare som redan arbetar med, eller kommer att arbeta med Umbraco Cloud och vill få en bättre förståelse för arbetsflöden och best practices för att få ut så mycket som möjligt av allt Umbraco Cloud har att erbjuda.

Det var en mycket givande kurs, även för mig som arbetar med Umbraco Cloud dagligen. Jag upplevde att jag lärde mig mycket nytt som jag kommer ha stor nytta av i mitt arbete. Upplägget på kursen var riktigt bra eftersom det passar mig som arbetar mycket med Umbraco Cloud, men även de av mina kollegor som är nybörjare.”
- Leon Lindeberg – Systemutvecklare

Det var första gången Umbraco HQ höll en kurs av något slag i Göteborg och vi är så klart riktigt stolta över att det var här hos oss! Det var också första gången kursledaren höll en kurs irl. Han gjorde det uppenbarligen väldigt bra när alla deltagarna blev certifierade. Bra jobbat Gabriel Ionut Brumea och alla deltagare!

Vårt konferensrum som under dagen omvandlades till klassrum blev en mycket trevlig lektionssal, perfekt i storlek för gruppen. Det var väldigt roligt att ha så mycket folk här på kontoret och det bjöds på en riktigt trevlig lunch på restaurang Felicia. Kursen hölls i samband med att vi anordnade Umbraco Sweden Festival och som en avslutning på kursen och start på festivalen blev det på kvällen fest här på kontoret för att fira.

Tack så mycket Umbraco HQ för att ni ville göra det här tillsammans med oss, och tack Gabriel för den förstklassiga ledningen av kursen! Vi är otroligt glada över att vi fick vara med på världspremiären!

Åk till toppen