Vi välkomnar våra nya praktikanter!

Under våren kommer hela sex stycken YH-elever göra sina praktikperioder hos oss på Webmind. Vi är glada att välkomna Elena, Jacob, Joakim, Zandra, Jasmin och Helena!

På Webmind tar vi gärna emot praktikanter, oftast från YH-utbildningar och det är på så sätt vi har hittat de flesta av våra medarbetare. Under våren ska vi givetvis ta emot några duktiga elever, och nu blev det hela sex personer som ska komplettera vår styrka!

Att ta emot så många på en gång blir givetvis en utmaning, men vi har en välplanerad och fullspäckad period framför dem. De kommer dessutom som två team, Elena, Jacob och Joakim går alla på samma utbildning och läser till utvecklare, medans Zandra, Jasmin och Helena läser tillsammans för att bli digitala marknadsförare.

På fredagen innan deras första dag på praktiken anordnade vi en after work med GT-provning, plockmat, öl och trevligheter. Att få träffas alla tillsammans inför LIAn var trevligt och underlättar inskolningen lite mer när vi sedan ska börja jobba tillsammans.

För gänget som läser till utvecklare så kommer de att få lära sig att jobba med Umbraco och Ucommerce, de kommer att sättas in i vår dagliga verksamhet och jobba med våra vanliga utvecklare i projekt. De kommer att få känna på hur arbetet på en webbyrå är upplagt samtidigt som de lär sig det senaste inom de tekniker och plattformar vi jobbar med.

Gänget från marknadsförings-utbildningen bildar ett eget team där de kommer att jobba tillsammans med oss på Webmind och uSites olika marknadsföringskanaler. Ni kommer säkerligen möta dem en hel del i sociala medier framöver, de kommer också planera för olika events och aktiviteter. De kommer att få en kurs i social selling och de kommer att jobba en hel del med att skapa innehåll till hemsidor, internetannonsering och sociala medier.

Vi är glada över att ha er och ser fram emot allt spännande som ska skapas under våren!

Åk till toppen