Webmind är nu Umbraco Gold Partner

Vi är väldigt stolta och glada över att äntligen få berätta att vår byrå nu är en Umbraco Gold Partner, den högsta nivån av Umbraco partnerskap. Vi är en av tre guldpartners i Sverige och den enda Umbraco Gold Partner i västra och södra Sverige.

Danska Umbraco är världens största CMS-system på .NET-plattformen. Umbraco ökar uppskattningsvis dubbelt så stort i användande på den svenska marknaden varje år och vi tycker det är väldigt spännande att få vara en del av deras utveckling här i Sverige.

Att bli Umbraco Gold Partner är något vi har strävat efter sedan vi först började jobba med Umbraco 2014. Vi här på Webmind ser det som en viktig kvalitetsstämpel för vårt företag. Som guldpartner kommer vi ha möjligheten att bidra mer till hela Umbraco-communityt och genom att ha ett närmare samarbete med Umbraco kan vi vara med och bidra till systemets utveckling framåt.

Att gå ifrån Certified Partner till Gold partner gör att vi kan fortsätta att utveckla oss själva och med det skapa nya och kreativa lösningar för vår kunder.

Att ta steget och bli guldpartner kändes naturligt för oss då vi just nu både har rätt förutsättningar när det gäller resurser och kompetens på byrån.

Att vi blir guldpartner är naturligtvis något vi ska fira rejält i sann guldanda. Dagen till ära får vi besök av Helle Kragelund från Umbraco HQ , som är Partneransvarig i Sverige.

För att fira vårt offentliga tillkännagivande av vårt nya partnerskap dukas det upp en buffé av tårta och bubbel till hela Webmindfamiljen.

Vi har verkligen sett fram emot den här historiska dagen för Webmind och är stolta över att nu få tillhöra den globala exklusiva skaran av fantastiska byråer.

 

Webmind has always been a part of the family - all due to their outstanding Umbraco skills and heartfelt dedication in the Swedish Umbraco community. With this natural step of entering the Gold Partner family, I am so thrilled to welcome Webmind officially! - Anders Trans Sørensen, Major Friend Maker, Umbraco HQ
Åk till toppen