Webmind blir Ucommerce Power House – för andra året i rad!

Det årliga Ucommerce Partner Summit ägde rum i Århus i början av oktober och Webmind var så klart där! Det är en partnerträff som avslutas med middag och prisutdelning och vi kammade hem titeln Ucommerce Power House som enda svenska byrå för andra året i rad!

Vi är verkligen glada och stolta över att vara en av få som tilldelades titeln i år och så här skriver Ucommerce om Power House-utmärkelsen:

Top-level for partners who are dedicated to Ucommerce and who contributes in one way or another to the Ucommerce ecosystem.

Det finns många fördelar med att vara Power House, bland annat har vi en alldeles egen, dedikerad accound manager som hjälper oss att hjälpa våra kunder på absolut bästa sätt. Vi får tillfälle att samarbeta med Ucommerce kring marknadsföring vilket också ger oss en möjlighet att visa upp och marknadsföra våra kunders siter. Vi får tillgång till supportkanaler och får medverka på Partner Summits. Dessutom får vi chans att gå utbildningar och certifiera oss inom ännu fler områden.

För att bli utsedd till Power House krävs det att man presterar något som är speciellt och extra bra för Ucommerce “ekosystemet” som gör att man utmärker sig bland alla Ucommerce Partners. Dessutom ställs det väldigt höga krav på utvecklarnas kompetens och byråns kundkontakt.

Att återigen ha fått den fina titeln Ucommerce Power House är en heder och vi här på Webmind  är mer taggade än någonsin på att fortsätta vårt spännande samarbete med Ucommerce!

 

Så klart är det otroligt roligt och hedrande att vi återigen blir Power House! Att vi dessutom är den enda svenska byrån som får utmärkelsen visar på vilken kompetens och styrka vi sitter på gällande plattformen. Vi uppskattar verkligen både plattformen och de härliga människorna på Ucommerce och är nu ännu mer taggade på att fortsätta utveckla och utvecklas inom Ucommerce – Jens Josefsson, Byråchef Webmind

 

Utöver Webminds utmärkelse tilldelades Erik och Linus varsin MVP-titel vilket du kan läsa mer om i vårt förra blogginlägg. Snyggt jobbat killar!

Resan till Århus blev alltså väldigt lyckad för #webmindfamiljen och vi är så glada och stolta! Nu ser vi fram emot att jobba vidare mot nya utmaningar!

 

Du kan se hela listan på årets MVPs och Power Houses här.

Åk till toppen