Webmind har blivit Contributing Gold Partner

Nu för tiden uppskattas positiva nyheter extra mycket och oj vad vi möttes av glada nyheter förra veckan. Umbraco HQ gick ut med att de hade utsett 26 av sina Gold Partners världen över till Contributing Gold Partners och vi är otroligt stolta över att Webmind är en av de utvalda!

Vad krävs för att få utmärkelsen? 

Umbraco har introducerat en ny titel för att lysa ett välförtjänt ljus på Guldpartners som ägnar mycket tid, personal eller på andra sätt bidrar till att Umbraco växer och utvecklas. Umbraco delar årligen ut MVP-titlar till personer inom communityt som utmärker sig och detta är deras sätt att belöna de byråer som gör samma, lite som en MVP-titel till hela byrån. Vi är sedan innan Gold partner och arbetar uteslutande med Umbraco på byrån. Vi uppfyller alla kompetenskraven men vi gör också så mycket mer. Den här utmärkelsen är ett kvitto på allt hårt arbete vi lägger ner och även på att vi aktivt bidrar till utveckling och förbättring av Umbraco.

Webmind has been one of our closets partners for 3 years and has contributed a lot to both the product and the community: Organizing the Umbraco Sweden Festival 3 times, educating future Umbraco developers, contributing with pull requests and so much more. For that we are thankful and Webmind definitely deserves this reward and acknowledgement.
- Helle Kragelund, Umbraco Partner Friend Maker

Här är bara några av sakerna som vi har bidragit med och är väldigt stolta över.

Att Umbraco ska fortsätta utvecklas och att communityt ska växa framåt är något som alltid varit viktigt för oss. Tillsammans med Umbraco HQ utvecklar vi därför just nu en ny funktionalitet som ska göra Umbraco mer användbart för användare över hela världen, vi lovar att återkomma till detta när allt är klart! Förutom det så har även våra kollegor Linus och Erik skapat starter kits både för Umbraco och Ucommerce, som hjälper byråer och utvecklare att komma igång snabbare med sina projekt och som förenklar arbetet med plattformarna. Men vi bidrar inte enbart med tekniska lösningar utan lite festligheter måste vi också ha. Webmind grundade den svenska Umbraco festivalen 2017 och sedan dess har vi arrangerat ett antal festivaler och meetups för att Umbraco Community ska växa i Sverige. Att få in Umbraco på skolornas agenda är ett projekt vi aktivt har arbetat med i flera år, därför har vi ett kontinuerligt samarbetat med olika YH-utbildningar där vi tar emot LIA-elever, föreläser om Umbraco ute på skolorna och vi håller även kurser för att certifiera elever i Umbraco. Hittills har vår kollega Leon hjälpt till att certifiera över 100 studenter till “Umbraco Certified Professional” och vi har inga planer på att sluta där. Kompetensutveckling är viktigt på byrån och vi försöker alltid se till att även våra kollegor har alla de certifieringar som behövs. Som ni ser på allt som vi gjort ovan så älskar Webmind Umbraco helt enkelt.


The Friendliest Community in the World

Vi har haft nöjet att få två olika nya utmärkelser här under våren ifrån Umbraco men vi vill ändå nämna att utmärkelser inte är något som ges ut ofta och att bli utsedda till detta betyder väldigt mycket för oss. Umbraco världen utgörs av en cirkeln med Umbraco HQ, plattformen i sig och communityt. Runt om i världen finns det idag över 220.000 medlemmar som arbetar aktivt med plattformen och om inte för allas insats så kan vi inte växa tillsammans i den takt vi vill. Umbraco community är viktigt helt enkelt. Därför blir utmärkelserna starka och viktiga för byråerna. 


Webmind är Umbraco-experter 

Detta är helt enkelt en utmärkelse som betyder mycket för oss som arbetar här, att veta att vårt arbete uppmärksammas och uppskattas. Att välja en Guld partner med det här märket innebär att du arbetar med en samarbetspartner som aktivt hjälper att förbättra och vidareutveckla programvaran samt arbetar effektivt för att Umbraco community ska växa. Med vår erfarenhet och dedikerad insats i Umbraco Community gör det oss till en ledande byrå inom Umbraco-baserade lösningar. Oavsett om du letar efter en helt ny webbplats, utveckla nya funktioner på din befintliga webbplats eller uppgradera din lösning, så kan du vara trygg i att vi är experter på vad vi gör och vi finns här för att hjälpa dig längs på vägen. 

Åk till toppen