Vad vi gör

Webbstrategi

Vi hjälper er att ta fram en webbstrategi som skapar affärsnytta för dig och ditt företag. Med rätt strategiarbete och Umbraco som plattform är möjligheterna oändliga

Så här tänker vi

Vi på Webmind tycker inte att det handlar om att vara först på bollen och hoppa på att nya och trendiga tekniska lösningar, allt är inte för alla. Företag är olika, med olika förutsättningar, utmaningar och mål - när det kommer till det digitala landskapet är det en djungel och oftast slutar det med att du behöver anpassa din strategi utifrån den eller de plattformar/lösningar du använder - när det borde vara tvärtom - dvs att anpassa ditt digitala ekosystem utifrån din strategi. 

Hitta rätt i det digitala landskapet

Vi hjälper dig med tekniska strategier för att få de bästa förutsättningarna att uppnå era affärsmål som ökad försäljning eller konverteringar med hjälp av ny eller befintlig Umbraco-site. Givetvis hjälper vi även till att implementera tekniska lösningar, t.ex. genom utveckling, integrationer, e-handel, teknisk SEO och Composable DXP (Digital Experience Platform).

Låt oss snacka strategi

Ta kontakt med oss nedan - vi hjälper dig navigera i det digitala landskapet.

Åk till toppen